| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Binturong, co si treba vedome pripominam z detstvi je to, ze to neni vubec lehke byt ditetem. Citila jsem velmi casto bezmoc, ze se nemuzu rozhodovat sama za sebe, delat si, co chci, a co jsem povazovala za dobre (napr. cist si knizku pri vyuce latky, kterou jsem umela, nechodit na piano), ze se musim neustale nekomu podrizovat, ze jsou situace, se kterymi si nevim rady, ze me starosti jsou dospelymi znevazovany...Takze kdyz se mi syn sveruje se starostmi, coz on nastesti dela rad a nedela mu to problem, tak se mu opravdu snazim poradit tak, aby to fungovalo, co bych si myslela, ze bych jako dite potrebovala slyset. Kdyz ma dite starosti, tak je nezlehcuju. Ja se jako dospela citim opravdu mnohem lepe nez jako dite. A to jsem mela bezproblemove, stastne detstvi, milujici rodice, zadne problemy ve skole, ale ten pocit, ze nemuzu rozhodovat sama o sobe mne fakt nicil...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.