| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Valkýro, přesně. Práve kvůli vzpomínkám na dětství jsem fakany úděsně rozmazlila. ~;)
A teď, když jsou dospělí, není to o moc lepší.
Oba studují VŠ a chtějí bydlet sami. Já si myslím, že je to rozmařilost, protože studují ve stejném městě jako bydlíme, a že by to mohli s námi rodiči ještě vydržet a přitom si šetřit na vlastní bydlení. Ale nemám sílu těmhle jejich touhám vzdorovat, protože si ještě živě vzpomínám, jak jsem byla zoufalá, když jsem musela jako dospělá bydlet s rodiči, a jak jsem byla neskutečně šťastná, když se mi podařilo se od nich odstěhovat.
Jenže rozdíl je tu zásadní - já měla příšerné rodiče, s kterými se nedalo vydržet, kdežto oni mají rodiče báječné. ~2~
A v tom právě je podle mě úskalí inspirování se při výchově vlastním dětstvím. Že totiž vzpomínky zůstávají, ale realitu vidíme dneska jako rodiče úplně jinak, než jsme ji viděli jako děti.
J.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.