| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tragiko, muj nazor na Pod Marjanku pramenil z komunikace s maminkami synovych spoluzaku ze skolky, ktere na skole deti maji, nyni v te prvni tride a spokojene nejsou. Konkretne u chlapce, ktery je dost klidny, si ucitelka neustale stezuje na jeho chovani, krici na nej, presazuje ho po tride a pomerne slusne ho sikanuje. Uvazuji o odchodu - co chlapecka znam, je velmi chytry a ve skolce nemel potize se socialnimi kontakty ani s uciteli. Dalsi dve maminky si vylozene nestezuji, ale skola pry si predstavovala, ze jim do prvni tridy pujdou deti prakticky stejne zdatne jako ty, co jim chodily drive od treti tridy, jen budou o dva roky mladsi. Bezne jsou poznamky i spatne znamky. Na vyuku anglictiny nemaji rodile mluvci, ty jsou az na druhem stupni. Osobne nemam nic overeno oficialne, pisu jen, co jsem od nich slysela a nemam duvod jim neverit.
Co si pamatuju z minuleho roku, tak zkousky z anglictiny se bezne delaly - pocitani, barvy, slova, basnicka - vse v anglictine. Tak treba uz jim doslo, ze to jsou deti, co jdou do prvni tridy a kriteria prehodnotili, jinak nevim.
Co se tyka Marjanky, tak ta ma velice spatnou povest uz velmi dlouho, ovsem opet to neposoudim, protoze jsem tam syna nedala. Byli jsme se tam divat a celkove ta atmosfera byla podivna, navic reditelka ma povest velmi nevstricne a s rodici nekomunikujici osoby.
Nechci pomlouvat zadnou z tech skol, ale kdyz jsem hledala informace minuly rok, tak mi byly doporucovany jine skoly. Syn se nakonec bez problemu dostal na dalsi vyberovou jazykovou skolu, kde byl naopak pri zapisu chvalen jako velmi sikovny, ale z ruznych duvodu jsme nakonec zvolili ten Norbertov a tam jsme spokojeni. Skola je mensi, ma rodinnou atmosferu,jazyky jsou tam taky, ve tride je mene deti a tak se jim ucitelka muze dobre venovat a bez stresu tak delaji pekne pokroky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.