Hezky se to čte, našim bodou tři za tři neděle, budu se utěšovat, že se ke konci února vyspíme.
Po dvojčecím porodu a za první necelé tři roky také vážím jako před deseti lety, jím dvě teplá jídla denně, před spaním tabulku čokolády, téměř denně maso (dřív sotva jednou týdně)
A to jsem velmi odolný jedinec, první řvala do roka a to jsem si MYSLELA jak jsem unavená, to lepší na mě ještě čekalo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.