mám 5ti letou levačku, rovněž jedinou široko daleko - mám teda kamarádku učku levačku, ale jak ji přeučovali tak právě jediné co dělá pravou je tříhání
já učila malou tudle - stříhá teda od dvou let - ale učka ve školce říkala že blbě, ještě máme problém že dcerka má děsně drobné ručky a kdejaké nůžky neu máčkne
já naučila tak - samozřejmě nůžky pro leváka a jakoby zrcadlově otoč, když stříháš ty - můžeš si pomoct tím - že se u toho postavíš k zrcadlu abys otočila všechno - já totiž prvně otočila jen ruku, ale papír ne... je potřeba aby ta vetší část papíru byla držena leou .. prostě zrcadlově pravák no a všechno ostatní je už jen cvik- dobré je střéhat třeba podle čáry namalovaný na papíru a pak třeba cik cak
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.