Tak to raději od vietnamců. Já bych onošené boty dětem nedala(nevím, kdo to nosil a navíc jsou sešlapané od původní nohy). Je fakt, že to stejné mě řekla naše ortopedka, že kupování drahých bot je celkem zbytečné. A to, že vietnamci prodávají to co Deichman a Tesco už jsem se taky přesvědčila. Mám starší dceru a té jsem teď na zimu koupila dvoje boty, jedny dražší v obchodě a jedny od vietnamců. Nosí ty vietnamské, protože jsou prý teplejší. Pro sebe kupuju boty dražší, ale je to z toho důvodu, že mám velikost nohy 42 a to je u ženské celkem problém, obzvlášť u společenských botů.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.