Třeba v drogerii DM mají krabicová trvanlivá mléka-bezlaktózové, rýžové...asi i další, ale tyhle dvě občas kupuji a chutnají mi. To rýžové samozřejmě nechutná stejně jako mléko, ale mně chutná. Bez laktózy mi přijde maličko nahořklé, ale hodně podobné, jako běžné mléko. Pak prodávají sušená ůmléka"-Sojový Zajíc-taky ujde.... Ale jestli je tatínek zvyklý na mléka, možná mu žádné chutnat nebude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.