Taky už u uspávání neječím, jenom vyhrožuju, ale včera mě odboural mladší syn. Všechny 3 děti spí spolu v pokojíčku, a když jsem tam šla asi po páté sjednat ticho, pohrozila jsem:"Koho ještě uslyším, ten půjde za trest vystydnout na balkon." Mladší syn se posadil na posteli"Já tam nechci být sám. A můžu si vzít aspoň boty?" Pochopila jsem, že jakákoli výchovná snaha je naprosto marná, když on předem ví, že bude žvanit i navzdory zákazu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.