| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím po delší době!
Tak my 10 měsíčné prohlídka rovných 8kg a 68cm. Jinak je Jája drak, všude vleze, sama ještě nechodí, ale už umí stát bez držení a po chvíli si kecne na zadek. Jinak lítá kolem nábytku, vždy stojí, jednou rukou se drýí a druhou musí furt něco dělat. Včera mi dokonce vylezla bez pomoci na čtvrtý schod na schodišti doma do patra. Miluje knížky a čtení, v tv se jí líbí znělka večerníčku a pak reklamy:o). Ale jinak je hrozně živá, všude je jí plno a i mudr říkala, že je hodně aktivní. Prostě chvíli neposedí a i ve spánku pořád sebou šije, převaluje se, nesnese být přikrytá a cestuje po postýlce.

Co se týká jídla, tak náš jídeníček je zhruba takto:
7h kojení
9h přesnídávka, ovoce mi zatím nechce
12 buď doma vařené jídlo, zelenina, masíko, těstoviny rýže nebo sklenička pokud nestíhám
15h lipánek s piškotama, jogurt mě nejí, nechce, tak toto bylo nejmenší zlo, protože mudr nám kladla na srdce, že by děti neměli do 1 roku tvaroh , má moc bílkovin a nestíhlay by ledviny.
18h kojení
19,30h nemléčná kaše s brokolicovým pyré, jinou mi nechce a ještě trochu kojení a v noci 2x nebo i 3x kojení. Během dne vypije zhruba 500ml dětského čaje a ještě žužlá rohlík nebo chleba.

Jinak teď to počasí je děs, nechodíme ven, protože u nás na Vysočine zatím neklesá teplota pod mínus 12st přes den. Už aby to skončilo doma je to děsně dlouhý.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.