Přidat odpověď
Ahoj,
my posíláme teď už obě děti do Vojtěchova. Eliška tam byla loni a musím říct, že jsem ráda. Sice mi volávala a plakala do telefonu, to jsem si vyčítala. Ale když se vrátila, vůbec jsem ji nepoznávala. Byla vždycky spíš stydlivá a nedokázala se prosadit mezi ostatními dětmi. Teď je z ní malá slečna.. Je v první třídě a já myslím, že ji takový pobyt mimo domov prospěl
Ale o to jsem napsat nechtěla… Letos pojedou obě děti do Vojtěchova spolu. Loni jsme se nedostali do Ostrova u Macochy a tak jsme hledali jinou ozdravovnu s jeskyněmi. Našla jsem ozdravovnu ve Vojtěchově a diskuzi, která mě trošku vyděsila. Manžel rozhodl, že se tam pojedeme přesvědčit na vlastní oči. Opravdu to tam vypadá, jako tajemný hrad v Karpatech… Ředitel nás provedl všude tam, kam jsme si řekli a můj muž mě uklidnil tím, že mu přišlo všechno v pořádku. Ředitel byl neťastný, že má málo dětí. A nebýt sponzorů, Bůh ví, jak by to s ozdravovnou dopadlo. A já myslím, že ozdravovně dlužím, alespoň příspěvek do této diskuze.
Tak bych všem chtěla říct, že malá nebyla ten rok vážně nemocná. Neměla zánět na průduškách, který léčíme kortikoidy. A že jí zmizel ekzém z rukou.(to prý tou hlínou, se kterou si v jeskyni hráli jako s modelínou)
Podstatné pro nás ale je to, že nemáme takovou spotřebu léků a že Eliška, ani Mates nebudou tak moc chybět ve škole.
Tak se mějte hezky
Předchozí