| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Holky díky za jídelníčky, aspoň jsem si udělala tak trochu obrázek :). Já jsem poslední dobou nějaká unavená, tak si ode dneška nasadím nějaký vitaminy a uvidím zda se to zlepší. To večerní vstávání mě už nějak zmáhá, tak doufám, že i já se někdy dočkám, že se vyspíme celou noc. Navíc se už zase vrátilo vstávání po šesté hod ~o~ ach jo.

Mája na nočník chodí, už si i sama říká eee....někdy včas, někdy si to uvědomí až když už to teče....vcelku to jde, už jsme zvládly i jeden den s čistým štítem, ale to byla spíš opravdu náhoda ~:-D. Jdu dovařit oběd.

Jen ještě něco pro zasmání. Byly jsme na návštěvě, kde mají trpasličího pudla. Mája nejdříve nevěděla, kam ho přiřadit. A nakonec prohlásila, že je to čiči a to i přes to, že jsme všichni říkali, že je to baf baf. Prostě pes musí být velký aspoň tak jako ten náš :).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.