| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Martino, připojuji se, mmch když syn kojil letadýlko, to mě dostalo.~x~
O domácnost se umím starat jen tak tak. Po osmé hodině se ve dřezu prostě ne premává. Žehlím když prádlopřeroste ohrádku postýlky. Muž vydělává, ale že bych měla kvůli tomu roli pečovatelky o něj ani náhodou.
Svobodné to období na mateřské je v tom, že jsem sama a nikdo mě neotravuje, jinak většina činností se točí kolem dětiček a je jimi diktována, takže o nějaké seberealizaci není ani řeč. To co dělám pro rodinu mě absolutně pohlcuje, tzv volný čas využiju na to že se umeju a vyspim, nebo koukám do zdi či na týfku jak tu kdosi podotkl, protože se na nic večír už nesvedu soustředit. Nevím jestli ty neschopné sem nepíšou nebo jestli jsem to jenom já, ale nezvládám to tak bravurně jako zde přispěvovatelky. Zřejmě mám náké kvality, muž a děti by se jinak tak neculili :-) Mateřství mě dokonale izoluje od zbytku světa a je obdobím, kdy se bez spolupráce druhých ani neosprchuju. Seberealizační koníček je akorát tak internet a venčení psa.. Zírám na vás ženy jak jste schopné, já su líná a dle mého mě to, ýže jsem doma, k ničemu nezavazuje (jako k domácnosti bez prachu a k dvěma teplým jídlům denně).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.