Chápu, že nejsi radostí bez sebe, mám dcerušku o 5 let starší a stejně bych na podobnou věc nebyla připravená. Ale máš nějakou záruku, že "mladej" je vyblnutej a nerozmyslí si to do půl roku.
Jakým způsobem bude dohánět dcera ztracené mládí, je otázka, já jsem také povila v 19 a žádné velké cukání, jak jsem mohla..se nekonalo. Lehký to není, ale myslím si, že jsem se v životě i dost bavila a i jsem se realizovala rp. měla jsem možnost...
Věkový rozdíl je případ od případu, společensky je to přijatelné. Hlavu vzhůru aneb "až na tebe do dítě vyvalí ty svý kukadla..(Báječná léta pod psa)"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.