Přidat odpověď
Momentalne ma starsi dcera (5 let) pneumokoka v nose, zatim mela jen nejaky v lekarne vyrabeny kapky do nosu a cekame na vysledky kontrolniho vyteru, budou zitra. Jinak dceri nic neni, mela jen dlouho pretrvavajici rymu a pokaslavala, takze sem ji vzala na ORL a zjistili toto. Mezi tim mi ted onemocnela mladsi, od vcera ma horecku, dneska jsme byly u pediatra a cekala sem ze dostane antibiotika s ohledem na to ze se nedari zbavit se horecky, klesne na chvili a vraci se a taky kvuli tomu pneumokokovi u starsi ale nic, pry mame pockat do pondelka a leky na teplotu davat casteji, kombinovat dva druhy. Tak nevim, jestli ji nevzit zitra taky na ORL, ale zas jestli by ty ATB dali rovnou nebo budou cekat na vyter. Desim se toho, ze budeme litat o vikendu po pohotovosti a jestli ma taky toho pneumokoka tak aby z toho nebylo neco zavaznejsiho. Kamaradky holcicka skoncila pred vanoci v nemocnici s pneumokokem v plicich, ktery pry se ji tam dostal prave z nosu a jedna plice ji nevydrzela a praskla. Uz je tedy relativne v poradku, ale nedokazu si predstavit ze by tohle melo potkat moji malou :(
Předchozí