krev v moči, bolest při čůrání. Hned po vyčůrání pocit, že se počůrám...na palici Dřív jsem to měla úplně jinak a jen mě pobolívala záda. Když jsem to měla úplně poprvé jako 12ti letá, tak mě bolelo proště břicho... Po porodu jsem to měla taky kolikrát do roka a opravdu hodně bolestivý akutní příznaky. Pomohlo mi pravidelně jíst tobolky urinalu-brusinky a česnekové tobolky. Mám už přes rok klid-ťuk, ťuk. Opravdu doporučuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.