Mám úplně zničené zuby. Mívala jsem skvělého zubaře, ke kterému jsem chodila docela ráda, bohužel jsem u něj byla naposledy před asi sedmi lety
Tehdy mně sám odmítl vytrhnout osmičky s tím, že mám jít na chirurgii, kam mně dal doporučení, ale zubařka na chirurgii byla tak příšerná, že jsem tam prostě pak už nedošla.
A tak uplynulo sedm let, za velmi bolavými osmičkami začínají růst devítky, katastrofa, všechno se dere u té kosti, jednu osmičku už to rozdrtilo, druhá shnila, no hrůza, prostě se stydím, ale je to tak.
Do toho mi vypadla plomba - asi před rokem, nebolelo to vůbec, až poslední měsíc trochu a teď při večeři mi při kousání vyjela tak šíleně ostrá bolest, že jsem se málem zbláznila.
Mimo to vím o několika dalších zubních kazech a taky běžně přecházím zubní váčky a podobně. Zuby už jsou přecitlivělé a je to v háji...
MUSÍM jít k zubaři. Ale vůbec nevím kam. Nikdo z mých známých mi doporučení nedal, můj starý zubař je přestěhovaný daleko.
Ráda bych, kdybyste mi poradili OCHOTNÉHO a HODNÉHO zubaře, nějakého, který mi nevynadá hned na první prohlídce, že jsem tam měla být už před těmi sedmi lety...
Jedná se o Brno.
Všem díky.