Přidat odpověď
Tak nepoužití autosedačky je snad trestné,pokutuje policie. Poté každá dopravní nehoda s újmou na zdraví se vyšetřuje.Automobilem se též jezdí pouze po vyhrazených komunikacích.Dost dobře nechápu tu analogii původního příspěvku.Ale dobrá, v logice věci, já osobně tedy přirovnám porod doma k jízdě v automobilu mimo vyhrazenou pozemní komunikaci.Pak už se tam pravidla nevztahují, je to jakási šedá zóna, a děj se vůle boží.Nechápu,proč by to měl stát posvěcovat. Z hlediska nákladů mi to přijde jako nákladnější,zajišťovat zdravotnické podmínky rodičce doma, vozit jí tam všechny přístroje, kdyby něco, a nebo ji odvážet RZS do nemocnice, když si tam může v pohodě dojet sama s předstihem, jen co se jí rozběhne porod. Pod Libika se též podepisuji,žít s vinou za smrt vlastního dítěte, ve smyslu nevyloučila jsem všechna možná rizika, musí být hrozné.A pohodlí porodnice s veškerým servisem bych nevyměnila za provizorium doma, i kdyby byl porod stejně bezrizikový, jako vytlačení sprominutím vítečeho, jak se snaží prezentovat domorodky.
Předchozí