Ano uhodil jsem ji. Kdybych to bral jako normalni věc tak to tady ani nezmínim. Nejsem žadný násilník. Když mi do očí řekla že ani neví co je to za muže a kdy mi byla nevěrná tak sem prostě viděl rudě a neovládl jsem se. Protože jsem žadal o nestranný názor tak jsem situaci popsal jak to vidím já. Je pravda že tady vidíte jen můj názor a ani já nevím co ji k tomu vedlo. Prostě mne to neřekla. Než k vyostření situace došlo, řekl jsem ji na rovinu že vím o její nevěře a chtěl jsem to řešit v ramci možností v klidu. Ale když začala zatloukat , pak k přehrávce ty nahravky. Zbytek jsem již popsal..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.