I todle je jedno z možných řešení. Mne je jasne ze ta facka mi dost přitíží v případě nějakých tahanic o děti, ditě. Stve mne to že jsem ji uhodil už z podstaty. Soudní rozhodnutí jsem neviděl. Nejstarší si ho pamatuje a ma z toho "depku" (bavili jsme se o nem jen parkrát) . Kdo ví zda to do nej ale nenahustila ona neustálým omýláním (od ní to slyším pořád). Pár roků zpět jsem po něm trošku popátral přez známé a bylo mi potvrzeno že rejstřík čistý nemá, sedí již po třetí (předtím měl krátké tresty). To že je narkoman mám také potvrzené, tyto typy bývají agresivní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.