Lendulinko,
takže když nějaký učitel chce, tak se mu vysmějeme a dáme jasně najevo, že je jako odborník k ničemu, protože takové dítě nemá doma? No pak se ale nediv, že s tebou nechce učitel spolupracovat, když k němu takhle přistupuješ
.
Já neřeším, co bych dělala, kdybych takové vzdělání měla, ale říkám, co chci dělat, až ho budu mít a proč to chci dělat...
Jenže pro tebe jsem nic, jelikož nemám dítě s papírem na autismus (ačkoliv možná takové dítě doma mám a devět let ho vychovávám)....může mi to být jedno, jen budu doufat, že se při svém zájmu o věc s nikým jako ty nebudu moc potkávat....asi by mě ten zájem přešel, když bych viděla, že o ti, kterým chci pomáhat, mnou pohrdají pro mou naivitu a hlavně neznalost, jak to chodí....
Je to jasné, je to o MY (rodiče handicapovaných dětí) a VY (učitelé, co neumíte, nechce, nevíte a když náhodou chcete, tak jste naivní a škola je vám na nic, protože v tom nežijete).....Ne učitelé, ale právě rodiče jako ty dělají tu bariéru, která rozděluje společnost....a běda, když by někdo chtěl nakouknout na druhou stranu....