Kineziologii navštěvuji už asi 4 roky a nedám na ni dopustit-paní co ji navštěvuji mi hoooodně moc pomohla. Dlouho jsem nevědela jak to vlastně funguje. Nedávno jsem se dozvěděla,že na základě svalového napětí je kineziolog schopný poznat v jakém životním období nastal u dotyčného člověka blok a ten odblokuje a uvolní toho člověka. Děti do 7 let jsou kineziologové schopni odblokovat přes rodiče. Nedávno jsem byla na přednášce a paní tam říkala,že pokud mají problémy děti,tak je to hodně často způsobeno problémy dospělých a že často stačí odblokovat toho rodiče a to dítě se pak zlepší sama. Důležité je najít dobrou kinezioložku. Já jsem byla u 2 a ta první mě stála jen peníze a ztrátu času.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.