Ještě k tomu SPC ... já byla jednou poučena dr. Heyrovskou jak to v našem státě chodí. Dr. Krejčířová vystaví dgn. vyjádří se k zdravotnímu stavu dítěte , co se týká pedagogických věcí jako je škola /školka tam nemá kompetenci a její názor je brán jako "poradní" konečné slovo má SPC.
Já mám osobní zkušennost ze dvou různých SPC. V jednom její dgn. naprosto ignorovali a udělali vlastní testy s výsledkem, že syn (těžká receptivní vývojová dysfázie diagnostikovaná dr. Krejčířovou - opakovaně,potvrzená klinickým logopedem, neurologem a foniatrem - Žitná ) je schopný nástupu do školy bez odkladu a dle jejich názoru rozumí dobře. V druhém po hodinovém sezení usoudili, že syn má Aspergerův syndrom ... podotýkám,že jsem žádnou dgn. od nich nežádala pouze jsem chtěla,aby pro školu vystavili potvrzení pro žádost o asitenta - to že ho diagnostikovali byla jejich vlastní iniciativa.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.