Já nejraději mrazím vepřovou variantu roštěnek, my tomu říkáme "maso na šťávě": osmažím v hrnci cibulku, kterou pak dám bokem nakrájené malé řízky z kýty naklepu, osolím, opepřím a pak po obou stranách opékám v hrnci. Vždy už ty opečené tam nechám. Až mám všechno maso, tak zaliju vodou a vařím asi 1,5 hodiny. Nakonec zahustím moukou rozmíchanou v troše vody. Dá se to pěkně zmrazit, když máš hodně šťávy. A pak stačí uvařit rýži nebo brambory.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.