| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj!

nemám nic moc času na net, protože Vojta už má přes rok a je to hrozný zvíře!~s~ Je snad ještě horší jak Anežka, zrovna dneska jsem ho sundávala z parapetu, vylezl si tam přes holek postele...no rošťák je to . A v kombinaci s Anežkou jsou fakt šílení a já se jen modlím, aby se dožili dospělosti nebo nějakýho rozumnějšího věku ~t~
Lucinka je přes den ve škole, jezdí domů až v pět večer s manželem, tak na jednu stranu mám celý den možnost si naplánovat jak chci jen s prckama, ale na druhou je mě líto že Lucku vidím jen večer chvilku a o víkendech a jí taky. Ale holt je už velká holka, 7,5 roku, tak nemůžu čekat že ji budu mít pořád doma. Škola ji moc baví a dělá veliký pokroky!

Kim su ráda, že jste v pořádku a holt to druhý těhu je horší. Nemáš právě možnost si moc odpočinout, to dítko tě nenechá, takže i tělo je vyčerpanější a je to hned znát. Ale zase to ber, že je to příprava na to, až budeš mít dva, že se taky nezastavíš. Ona to příroda má vymyšlený ~;).
A pak nám písni co se v bříšku skrývá, jsme taky zvědavé!

A Romča je pořád takovej nespavec? Já konečně před měsícem Vojtu odstavila, protože už pil jen večer a hlavně v noci, přes den se napráská všeho co my. A budil se co hodinu a jak jsem šla spát, tak musel ke mě a na infuzi, jinak hroznej řev. Tak jak jsme byli chvilku zdraví a byl bez očkování, hned jsem ho odstřihla. A jak krásně teď spává!!! A na UM přešel v pohodě, má flašku nad ránem, tak v šest a večer před spaním jen trošku na pocucání. Tak se mi ulevilo a konečně jsem mohla začít chodit na aqua aerobic.

Se školkou je to u nás stejný, k zápisu jdem ted někdy a jen na zkoušku, protože je tu moc dětí a školky jen dvě, nepoberou ani třetinu dětí..děs. U mě je to jedno,stejně su doma s Vojtou, ale Anežka by potřebovala už školku jako sůl...doma se nudí a ač jí Vojta už dorůstá do partnera pro hry, tak to není ještě takový, jako program ve školce.

To jsem se zase rozepsala...tak těhulkám přeju klidný zbytek těhu a všem ostatním krásné snad už jarní dny!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.