| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

MarkétoP, ano tohohle jsem si velmi dobře vědoma a určitě to chci pohlídat a třeba i předem vysvětlit v porodnici. Myslím, že podprahově tyto věci v sobě Zuzka má, třeba mě překvapila, když ji posílali (úplně nesmyslně) na amnio, tak řekla, že v žádným případě nezabije svoje dítě jenom proto, že není zdravý, takže nikam nepůjde, na to je pro ni 1% komplikací moc velký riziko, nebo když jsem jí donesla vyvařovačku na lahve (kterou jsem dostala), tak řekla, že nic takovýho nebude potřebovat, protože bude kojit dokud bude mít mimino potřebu mléka, teď si k narozeninám přeje ten šátek, aby mohla mít dítě pořád u sebe, atd. Takže asi jde spíš o mě než o ni :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.