Přidat odpověď
Ahojky, mám Mirenu přes 3 roky, jen jednou jsem měla opravdu obavu že jsem těhotná a to proto, že se mi naplnily prsa a na podprsence jsem vypozorovala mlezivo ale stím jsem bojovala i před Mirenou.Tak jsem zkusila test, jinak bez obav.
MS vůbec nemám, jednou za půl roku si tělo vzpomene a špiním asi 5 minut.V podstatě když to jednoduše řeknu, všimnu si jen zabarvenýho papíru a spodní prádlo není nijak poznamenáno. Jednou za cca rok, slabší krvácení (opět jednorázovka).Rozhodně nemám svoje stavy při PMS.To už neznám podle mě jsem poloviční chlap :o)))))
Mirenu jsem si nechala dát po šestinedělí, MS jsem měla jen jednu a to po ukončení kojení.První půlrok si tělo zvykalo.
O tělísku absolutně nevím, nitky nebo teda vlákna cítím jen když je opravdu hledám, nechala jsem je uplně zkrátit.Kdyby tělísko vypadlo, rozhodně o tom víš.
Jelikož mám porovnání s DANOU se kterou jsem trpěla rok a krvácela celý 3 týdny 4, ve finále mi jí vytáhli s velikým zánětem.
Mám trombofilii a toto je pro mě jediná rozumná volba a rozhodně bych neměnila, po 5ti letech pokud nebudu plánovat prcka, nechám si dát druhou.
Předchozí