štěpánko, já si prostě jedu ve svý lajně a žádné poznámky mě od ní neodchýlí. Myslím, že mé děti jsou dostatečně inteligentní, aby tyhle práce v případě potřeby zvládly, tedy zvládli - kluci a já prostě ty mužské potřebuju převážně dost jinde - aby doběhli, zařídili, vyřídili, dříví naštípali, díry vyvrtali - nic proti, když to žena umí a dělá ráda, ale mně to nebaví, tak se tím nebudu zatěžovat.
To bych vážně musela změnit životní styl. Příklad mají, MM pomáhá obětavě, ale zase to nezneužívám, taky dost daleko dojíždí do práce a ty směny jsou náročné a dlouhé. To zase ochotně poskytnu servis, když jsem doma, když mám práci jinde, prostě platí, co si kdo uloví, to má.
Tenhle životní styl obnáší jiné potřeby, navíc naše obydlí je poněkud specifické, takže mj. topení - prostě to není satelit, nebo úhledný byteček.
Předpokládám, že se dokáží srovnat případně s jinými životními podmínkami, já vážně nemám čas, ani sílu je tady cvičit.
Jeden ze synů už prokázal, že je vcelku solidně vychovaný ve všech ohledech, nekecal, neremcal, oženil se, dítě zplodil, rodinu zajišťuje finančně a v domácnosti pomáhá, má li čas a otec je tedy naprosto příkladný - až žárlím.