No a pak to skládání. To mě o víkendu pozorovala sousedka /já si toho nevšimla, až potom/ a že prý proč to dělám - jako to skládání. Ona to jen šoupne do koše a jde a že si to pak vyžehlí a roztřídí doma. Tak jsem jí vysvětlila systém dvou košů - do jednoho složené prádlo, které se nežehlí a do druhého to, co jde na žehlení a že právě doma už se tím prádlem zabývám minimálně. Prej - aha, to jo, já teda doma nad tohle hromadou strávím večer určitě 2 hodiny /což jí věřím, protože do toho koše to jen tak házela bez ladu a skladu/. A jestli to neudělá hned, práci další den jí už vůbec nezávidím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.