| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Arsielo - nevím, že máš postižený dítě. Ano, máš pravdu, že v takovém případě je to o něčem jiném. V tom se Ti omlouvám, protože uznávám, že to máš těžký, mnohem těžší než ostatní, to bez debaty.
Takže - Tebe se to netýká a znovu říkám - z Tvého příspěvku nebylo zřejmé, že máš jinak rozdaný karty. O psovi jsi psala sama a tam sis ty karty i sama rozdala, tak to je taky bez debaty - pokud to není asistenční pes, to je opět o něčem jiném.
Ale tato diskuze nebude o tom, jak v případě vlastní indispozice zvládat postižené dítě, ale o tom, že běžné ženy s běžnými problémy tahají jak otrokyně a pak jsou ještě na sebe pyšné - já i zvracela a nikdo si toho nevšiml, to jsem dobrá, nejsem jako princezna na hrášku jako tamty, bylo by mi hanba. No a za sebe - jsem ráda jako princezna na hrášku a každý bych ten pocit přála. Fakt jo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.