Přidat odpověď
Petro,
tak především tvůj partner asi dobře ví, jak to máš, takže kdyby se to stalo tobě, byla bys naštvaná zcela pochopitelně.
Fakt ale je, že většině žen by "pánská jízda" nevadila, pokud by se jich nedotkla prakticky třeba bincem v bytě nebo chlapem neschopným je navštívit či vyzvednout z porodnice. Tenhle chlap nejspíš počítal s podobným scénářem (manželky se to nedotkne) - konec konců, byt byl naklizený. "Jen" se jim ta oslava vymkla. Chlap si očividně sype popel na hlavu (vypíglovaný byt), že je dusno u otce a u tchyně chápu, ale to přece nelze vyčítat manželovi - oba dědové jsou svéprávní dospělí jedinci a zakladatelce se ze svého chování nezodpovídají.
Ty peníze by mě naštvaly a asi bych se vztekla (a chtěla jako kompenzaci něco, co si přeju já, ať už šperk, mobil nebo kabát), ale nedělala bych z toho dalekosáhlé závěry o podrazáctví chlapa a nevnímala bych to jako situaci vhodnou k rozvodu. Ale čekala bych, že mě manžel na uklidněnou bude opečovávat hooodně nad běžný normál a dala bych tohle očekávání najevo.
Předchozí