| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přečetla jsem pár diskuzí k odkladu, trochu hledala inspiraci...
Máme dcerku narozenou 10/06, tedy letos tzv. "přirozeně odkladovou". Byla jsem s ní v pondělí poprvé u klinické logopedky (má trochu "líné" R a nezvládá Ř), logopedku znám dobře, chodí k ní mladší dcerka (který měla mnohem vážnější problémy), starší dosud chodila na logopedii do školky.
Ta klinická logopedka se dost zděsila - nejdříve tím, jakým způsobem se A. učila správnou výslovnost a pak hlavně jejím přístupem ke veškerému učení.
Opravdu - chybí ji taková ta "přirozená zvídavost", kterou před nástupem do mš ještě nepostrádala. Bohužel, musím přiznat, že mš pro ni byla naprosto špatná volba, ve školce jsou 2/3 předškoláků, třídy smíšené, ti "malí" se fakt jen vezou. Co se ale ve školce spolehlivě naučila, tak to, co se kdysi učívali kluci na vojně - zašívat se, a předstírat, že něco dělá, když nic nedělá. Dokonce dostala na konci roku pochvalu od paní učitelky: taková hodná holčička, já o ní celý rok vůbec nevěděla ~8~
Výsledek je mizerný - totální nezájem a absolutní nechuť cokoli dělat, nejradši by si dělala jen to, co chce. Paní logopedka doporučila ji víc zapojovat do řízených činností a doporučila nám nultý ročník ve škole. Na to ale musíme mít potvrzení z PPP. A moje otázka zní: jak moc přihlédnou v poradně k případnému názoru učitelky ze školky?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.