| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zdravím všechny, dneska je krásně deštivo!!! Lůco já jdu k MUDr zítra a najednou nemám ani větší prsa, ani divné pachutě ani nic. jen teda vlhko dole. takže jsem se taky dneska snad poprvé podrobně zkoumala.
Já si taky říkala, že mě mohla MUDr vzít když jsem volala , že týden po vynechání menstruace mi vyšel pozitivní test, ale prý by nebylo nic vidět a vyšlo to na zítra to budu9+0? dnes jsem 8+6. Bylo mi řečeno, že pokud bych měla bolesti, krvácení mám jít do nemocnice. Jinak hcg mi brali jen jednou po IVF, když jsem začala krvácet tak jen potvrzení, že se nezadařilo,ale při přirozeném početí mi nikdo krev nebral, až v tom 10 týdnu. Já se spíš setkala s přístupem, že nechtějí hned po zjištění těhotenství dělat ultrazvuk a brát krev, ale právě čekají. Já uvidím zítra, jak jsem psala na začátku cítím se netěhotně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.