V Brně se to jmenovalo NT+ . prenatální diagnostika - šíjové projasnění. je to prý spolehlivé na časné odhalení vad. není to hrazeno pojišťovnou budu platit 990 Kč. Příští týden mi vezmou krev a pokud bude výsledek OK půjdu na ultrazvuk asi o 10 dní potom. Kolem toho 12TT. Je to spolehlivější než testy z krve co berou normálně na gyndě. Těhotná si opravdu nepřipadám ani jsem nereagovala ,když jsem viděla toho tvorečka jak tam sebou mrská. Doktorka opakovala vidíte vidíte jak hýbe ručičkama ,ale já ze sebe dostalo ano vidím,ale jinak jsem byla mimo.uvidím na další prohlídce to bude 3D ultrazvuk tak to bude o něčem jiném.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.