Já vím, je to začarovaný kruh. Syn to taky nosí ze školky. Když je o prázdninách doma, je nemocný mnohem míň. A taky asi zabraly léky na imunitu. Jenže to by musely začít být zodpovědní všichni (což neovlivním), nebo holt se přizpůsobit a stejně jako ostatní méně závažné věci neřešit. Jinak to při zaměstnání nejde. Při teplotě do školky nedávám. Ani druhý den po teplotě. Ale když měl naposled teplotu v sobotu a celou neděli byl fit, tak v pondělí do školky šel. Ty oči jsem přičítala podráždění z větrného počasí v neděli nebo od šamponu (večer si myl vlasy). Taky proto jsem sem psla, jestli to může být jednorázová záležitost nebo vždycky infekční nemoc....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.