| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dnes jsem byla na UTZ ve 20 tt, dle gynekologa jsem 20+6. Tady mě MUDr. úplně šokovala, že to vypadá na 18 tt. Je pravda, že na začátku mi gynekolog říkal, že je mimi cca o týden mladší než dle termínu MS, ale pak se to prý postupně srovnalo a vše OK. Takže jdu na kontrolu za 3 týdny a uvidí se zda je jen mladší nebo se nevyvíjí správně. Asi se to nedá nijak ovlivnit co? jen čekat 3 týdny? Měl jste to někdo taky tak a pak měl zdravé miminko? Podle MS mám termín 9.8. a podle tohoto UTZ 30.8. Ještě mě napadlo jestli to může souviset s nechutenstvím? První 3 měsíce jsem hodně zvracela, teď už ne, ale nemůžu moc jíst, jen po troškách, hlavně ovoce, pečivo jogurty, polívka. Klasický jídlo minimálně. Zhubla jsem od začátku 3 kg. Díky všem

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.