| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj děvčata,

jsem zde asi jediná, kdo operaci podstoupil osobně a nedávno, takže to berte, jen jako můj názor. Nemám ještě vyhráno, protože při hojení může opravdu nastat spoustu komplikací, ale s výsledku jsem už nyní naprosto nadšená.
Měla jsem velikost 70 I při výšce 168cm a normální váze. Nejvíce se mi prsa zvětšila po třetím dítěti (před 2 lety), předtím to byla ještě lidská velikost E-F (teď je mi 42 let).

Rozhodla jsem se, že bych chtěla nějakého operatéra z Vinohradské nemocnice, protože tam plastická chirurgie funguje asi nejdéle a je to pracoviště s nejvyšší akreditací. Vyšli z toho 3 lékaři, kteří zároveň působí i v soukromých klinikách. Nejdříve mě objednal doc. Nejedlý v Lékařském domě. Když se na mě podíval, prohlásil, že v mém případě půjde určitě o zákrok indikovaný ze zdravotních důvodů a tudíž hrazený ze zdravotního pojištění, a že si mě vezme do Vinohradské nemocnice. Tam jsem ho navštívila a napsal mi žádost na tři základní vyšetření - ortoped, neurolog, mamolog. Jejich zprávy jsem přinesla a on sepsal žádost pro revizního lékaře mé pojišťovny (OZP), který následně operaci schválil. V Lékařském domě jsem byla asi v polovině prosince 2011, termín operaci mi stanovili na 14.3.2012 (nakonec jsem si ji odložila kvůli organizaci domácnosti na 28.3.2012).

Doc. Nejedlý je trochu autoritativní lékař, ale schopnostmi v této oblasti má u nás malou konkurenci. Dokáže "vyrobit" prso ženám, které o něj přišly kvůli rakovině, z jiné části těla (kůže na břiše, stehenního svalu) tak, že dámy chodí na nudapláž a nikdo nic nepozná. Prsa mi udělal tak úžasný, jaký jsem neměla ani v 16 letech. Byla jsem hospitalizovaná necelý týden, protože v mém případě šlo o velký zákrok. Bolesti jsou značné, i když už nějakou dobu prášky neberu, ale je třeba s tím počítat. Myslím, že většina žen, které velkou bolest necítily, absolvovaly spíše menší redukci s modelací (třeba o 2 čísla), já měla zmenšení o 6 čísel a odebráno více, než 1,5 kg hmoty. Spolu s krevními a jinými ztratami zůstalo v nemocnici přes 4kg.

Kdyby tě zajímalo ještě něco, na co jsem zapomněla, tak se ozvi, připíšu. A mimochodem, mít tři děti, je užasný!
Zdraví Alena.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.