| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pokud jde o matariální věci, když už bylo mé přání splněno, pak to byl takový jako podraz. Už obyčejný panáček (panenka, ale kluk - s pindíkem) od ježíška byl problém, dostala jsem 15cm pajďuláka ve slováckém kroji. Chtěla jsem psa, koně, vlastní pokoj (to snad ani nebylo přání, ale životní nutnost ~k~)... Koně mi máti se ségrou koupily v cca 15(!) k Vánocům PLYŠOVÉHO! Postupně se mi ta přání plnila spolu s tím, jak od nás postupně odcházel táta - koupil psa, dva pokoje v podkroví na chalupě jsme si se ségrou mohly rozdělit (ona si samozřejmě vydupala ten lepší, přestože k tátovi skoro nejezdila), pak koupil i koně (dokonce dva; dokonce i ty pokoje jsem pak měla dva - i "doma", protože bychom se se sestrou v jednom společném těžko dožily plnoletého věku ~k~). Přála jsem si oblečení, v němž bych se cítila dobře a nemusela se stydět, horské kolo, kytaru... na půl kytary jsem si vydělala a zbytek mi táta přidal, to ostatní si dopřávám až jako dospělá. Jo, ještě si vzpomínám, že jsem domítala používat příšerné papírové nelepící Lydie, ale máti mi odmítala dát peníze na draží Libresse ~q~

Naše děti chodí pohodlně a pěkně oblečené, mají kvalitní hračky a sportovní potřeby, kytaru jim půjčuju svoji, koně a psy zatím nemáme kam dát :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.