Přidat odpověď
Omlouvám se, radu nemám, ale nedá mi to, abych nereagovala na tento příspěvek. Nevím, co si představit pod pojmem "jednodušší" rodič - je-li to Tvá neteř, tak se jedná zřejmě o Tvou sestru nebo bratra (případně totéž od manžela). Jestliže jsou v kontaktu s pediatrem a ten ví o problému a nežádají okolí o další rady, tak je to jejich věc, i když Ti může být neteře i líto. Ani jim, ani jí ale hraběcí rady získané na netu nepomohou. V dnešní době, kdy je svoboná volba lékaře nevěřím, že by se našel někde natolik špatný doktor, který by včas neposlal dítě na urologii a poté i případně k psychologovi (a měl kliku, že trefil na dobrého, který skutečně pomůže...).
Mám dítě, které mělo velké problémy s čuráním, rozhodně s manželem, alespoň co se týče vzdělání, nepatříme k "jednodušším" rodičům a naprosto jsem "milovala" lidi, kteří mě neustále poučovali, co děláme špatně, kam s dítětem zajít (mělo už fobii z bílých plášťů takovou, že se i pediatra před naším příchodem svlékala). Takže, jestli s nimi nejsi doma denně, netlumočí Ti doslova slova pediatra, nech to raději na nich a lékaři.
Předchozí