Plecko je vynikající jako pomalu pečené, třeba se zeleným pepřem. A k tomu pak ta rýže, ideální
Na čínu je lepší málo prorostlé maso, protože tolik neprská při opékání, krkovička dělá rotyku. Plecko by taky nebylo vhodné, má v sobě dost pevných povázek, nehodí se na rychlou úpravu. Mimoto se kvůli tomu blbě krájí na malé kousky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.