Ja se do toho nemicham, jen si myslim svoje. Ovsem pokud by se chovani jinych deti (lidi) dotykalo me, nebo mych deti, tak je to samozrejme jina. Kdyby me tyto deti obtezovali v cekarne, tak bych pozadala matku, at to vyresi. Jde samozrejme i o to co povazuji za obtezovani. Jednou me na gynde "obtezovalo" batole, tak jsem ho vzala na klin a nechala vykramovat celou kabelku, matka, ktera si s nim do te doby nevedela rady, jen zirala a omlouvala se. Ja ji porad opakovala, ze nema za co. Ale to co popisujes je hodne pres caru, nedovedu si predstavit, ze bych dovolila aby se takto chovali moje deti. Z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz se v nasem okruhu znamych vyskytli nove prichozi s nezvladatelnym ditetem, ktereho proste "vychovavali" ala USA, tak brzo ostatni rodice udelali jakousi nevyrcenou dohodu a semkli se v tom, ze zacali vychovavat misto rodicu. Proste nechteli byt kruty k tomu diteti (ktery za to nemuze), aby se odmitli s nima stykat a vyloucili ho uplne z kolektivu deti, ale protoze napr. napadal ostatni deti, tak ho cizi tatinek chytil a dal mu na zadek. Rodice mlceli a nevericne koukali, pak jednani schvalili a uznali, ze to jejich synek ASI prehnal.
No jsem zvedava jak se tenhle podivny vztah mezi touto skupinou lidi bude vyvijet dal.