| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já osobně teda nevydržím mlčet, když vidím, jak děti řežou jiné dítě nebo když rodiče mlátí ty svoje. Jo, vyslechla jsem si za to na svou osobu dost invektiv, ale co, hlavně když přestali.
Jinak s takovými dětmi, co jsou v hlavním příspěvku, jsem se nesetkala snad nikdy a nebo tak vyjímečně, že jsem zapomněla.
A se svými dětmi, pokud byly malé a dost neklidné, jsem k doktorovi chodila tak, že jsem přišla do čekárny, nahlásila se sestře, řekla, že kluci by tam dělali brajgl, že jdem ven a kdy mám přijít. A bylo. Teď už jsou tak velké, že cirkus nedělají, ale nesnášejí, když jim je blbě, aby je někdo obtěžoval. To mají ve zvyku malé děti. Ale vždycky stačilo říct - prosím tě, nech ho, není mu dobře. A byl klid.
Myslím, že takhle zlobivé děti - to je vyjímka a je otázkou "stěstí" na ně narazit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.