Jsem jedináček a nadšená jsem z toho nebyla už jako dítě. Naši mít další dítě nemohli takže já jsem byla ta jediná naděje, já jsem byla zahrnována 100 % pozorností, byla jsem pod 100 % kontrolou...Navíc teď jsem vdaná a odstěhovaná a naši jsou sami jezdím za nimi každý týden, ale stejně jsou opuštěný, kdybych měla sourozence alespoň bychom se o pozornost vůči rodičům mohli dělit. Když se nám narodila dcera věděla jsem dopředu že nechci jedináčka, vyrůstat jen mezi dospělými není žádný med a to ani nemluvím jaké jsem měla později problémy při kontaktu s vrstevníky...znala jsem jen péči rodičů, jen to dobré, ale třeba bránit se proti výpadům nějakého agresivního vrstevníka jsem prostě neuměla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.