No hlavně ale ted je týden plen a jsou na pop iny slevy Já je po prvním dítěti prodala a ted nevím jestli koupit zas nebo počkat. Mám ted cca18 kalhotkovych baby lucy a tots bots vevelikosti xs-s a dvoje imse vimse svrchnaky Susicku nemám na prvni jsem měla ještě vicevrstve a imse vimse bioflanel a kissaluvs - cca 5-7 kusu co jsem uz prodala nebo darovala že mi nevyhovovali a. Měla prave ty pop in. Prala jsem za 3 dny tak proto tolik kusu. A nevím co dokoupit a jestli jsou i ty svrchnaky nutné - podle me jsem Troje hravě uzivila ale chytré stránky říkají že dvoje stačí... Tak nevím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.