Normálně mě to včera málem vykolejilo - tři a půl roku každý den od božího rána do noci jsem pořád jen a jen s naši divoškou, výjimkou jsou 2 odpoledne týdně, kdy vydělávám prachy a malou někdo musí hlídat. A včera najednou nečekaně jedna pracovní hodina vypadla, malá u babičky, taťka pryč, doma tak nějak všechno hotový, ve sprše jsem byla ráno a co teď s takovým nečekaným náporem radosti? Takovéto štěstí se jen tak nebude opakovat!? Co byste dělaly vy? No, já to celé nakonec nějak nesmyslně promarnila, moje blbost...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.