| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já měla teda čistší nádobí dokud jsem myla v ruce než z myčky. Tam často něco zůstává. Na sklenicích tedy ne, ale na hrncích. Takže to pak domejvám v ruce. Na obranu Gisely - možná, že špatně vidí na blízko. Já to vidím u mých rodičů - špatně vidí na blízko a mytí nádobí i úklid se odehrává jako by po paměti, když někde něco zůstane, tak to nevidí.

Ale jinak musím dát za pravdu tomu chlapovi - už na tom, jak Gisela vařila, mi přišlo, že to nedělá s chutí. Že to dělá tak, aby to měla už za sebou.

Ten moučník, to bylo strašný. My tenhle typ děláme, ale z čerstvého ovoce v létě. To ovoce se musí pomačkat, aby pustilo šťávu a piškoty byly akorát změklé - aby se dali lehce krájet lžičkou, ale nebyly rozblemcané. Mezi se dává buď pudink nebo tvaroh a navrh pravá šlehačka. Pro fajnšmekry může být napůl bílá a napůl pařížská. Pak je to fakt ňamka. Ta její varianta byla, jako když je Adélka vnučka, ne dcera. A sprejovou šlehačku, tu už vůbec nechápu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.