Předpokládám, že až rodiče budou nemohoucí(doufám, že ještě dlouho nebudou) tak to bude hlavně na mne. Můj bratr je sice hodný a třeba by i snahu měl, ale taky je to nezodpovědný flegmatik a navíc bydlí daleko. V rodině manžela se to už vyřešilo. Tchýně nechala přepsat svůj dům na dceru, která tam zůstala bydlet(je to dvougenerační RD), na sebe si tam nechala napsat věcné břemeno práva na dožití a předpokládá se, že se ta dcera o ní i postará. A mě to příjde docela spravedlivé a ani nikdo z ostatních dětí proti tomu nic nenamítal. Starat se bude jenom jedno z dětí, ale darovaný dvougenerační rodinný dům je asi dostatečná kompenzace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.