| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky před 2 mi lety jsem sem psala článek ohledně předčasného porodu Honzíka.
Všechno jsme doteď skvěle zvládli,jen nyní se objevil nový bubáka to podezdření na poruchu autistického spektra-Honzík začal chodit v 18 měsících, do 2 let nemluvil od 2 do ted spojoval slabiky ale pletl je haf-ham,gaga mamamama,ee,kako,
3 měsíce používáme systém VOKs-před týdnem začal mluvit svá první slova-tatí(v době kdy táta byl na víkend pryč v noci brečel a 1x zavolal tati myslela jsem že to bylo v tv)takže ted umíme tati,mami,mimi-jenže nediferenciujeme-běžíme za tátou a voláme mamí mamí mimi,
máme afekty trvácíjcí i přes 3 hodiny,-nyní zminimalizované VOksem(výměný obrázkový komunikační slovník)
nespavost a noční děsy
rituály-pomůcky a cokoliv řadíme do řady,bez čepice se nesmí vyjít ven,bez kakaa a své lahve neusnu,
máme úzký okruh zájmů-začalo to v 19 měsících písmenama-pak dopravní značky nyní se zajímáme a značky aut a čísla
milujeme listování knihy-bez obrázků a zajímá nás číslování stránek,
jsme detajlisti a pedanti-zkuste mi na něco sáhnout nebo to jen posunout
nechceme jíst a pokud ano vyžadujeme určitý druh jídla i ta pitomá přesnídvka musí být studená,teplou-vytáhlou z lednice já nejím
dnes jsme měli afekt -po procházce nesl mi 2 pampelišky a jednu ztratil-naštěstí to táta pochopil a tak se šla utrhnout nová-afekt byl 20 ti minutový
jsme úzkostní-začalo to panickým strachem z šišky-a strejdové ho ještě schválně tou šiškou strašili a házeli mu ji do cesty,bojíme se smítka ve vaně, úzkost se projevuje kousáním do prstu a hřbetu ruky
jsme agresivní vůdči okolí-hážeme věcmi když nedostane pití okamžite letí po mě flaška nebo mě kousne popřípadě bouchne pěstí jednou po mě hodil odrážedlo(plastovou motorku)
byla unás paní z aply-a podle ní j Honza atypycký autista-je hodně mazlivý-jenže ona jako přímo diagnostiku nedělá na tu se čeká
jsme na plenkách snažíme se nacvičit nočník z wc máme panickou hrůzu a nejde nám to
tady je něco o nás
http://www.jendajenicek.estranky.cz/clanky/aktualne/
a proč sem píši -ráda bych věděla co si o tom myslíte vy a popřípadě se zkontaktovala s maminkou stejně starého dítěte s podobnými problémy jaké má náš Honzík.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.