Přidat odpověď
Ahoj, já píšu jen v letu, nemám teď moc času, ale ještě k tomu přihodím jednu myšlenku. Je možný, že jsi šílená a nesnesitelná žárlivka, od který radši dál, ale taky je dost možný, že jsi úplně v pohodě, jen máš dobrý důvod k nejistotě. Dobře vím, o čem mluvím. Taky bych si za normálních okolností nemyslela, že budu dělat takovou trapárnu, jako koukat partnerovi do tašky a do kapes (ještě před dobou mobilů). Jenže bohužel, když on chladnokrevně doma dělá vzorňáka a pak má ještě jiné záležitosti, pro mě neslučitelné se vztahem (tajný domácí chlast, ženskou), v určité fázi prostě JE nutné zjistit, o co vlastně doopravdy jde a pak teprve můžeš zaujmout nějaký postoj.
Když jsem četla tvůj příspěvek, úplně se mi to připomnělo - dlouho jsem se cítila jako úplná krá.a, která by měla pro svoji chorobnou podezíravost navštívit odborníka. A ejhle, ono to nakonec bylo všechno pravda, takže nakonec pro mě jediná léčba spočívala v ukončení vztahu (jistě, bolelo to velmi). Už je to dávno, ale ještě teď cítím tu úlevu.
Předchozí