| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

určitě zajděte co nejdřív na ORL... rýma a hlen je první reakce organismu na cizí těleso v nose
Neboj, oni jsou zvyklý - taky jsem jednout takhle byly.

Byla jsem jednou s dcerou kvůli pecičce z hroznového vína. Ona si jí tam nacpala, snažila se dostat ven, pak začala brečet.... uměla krásně smrkat, tak vyfrkla ven.... Jenže jsem nevěděla jestli si jich tam nenarvala víc - ona jedla, já žehlila, takže jsem nesledovala celou dobu. Nenapadlo by mě že 2leté dítě nestačí mít od sebe na vzdálenost 3 metrů a sledovat jen občas jednímo okem~f~
Se sousedkou jsme jí studovaly s baterkou a nic jsme neviděly. Ale pro jistotu jsem jela. Neděle večer, já sama na chalupě tak jsem usoudila, že v 19 h večer lepší než bezesná noc nebo jet v noci, případně volat sanitku....

Prohlídli nic tam nebylo a v případě cizího tělesa právě prvnotní je rýma, když se to nevyndá, tak zánět... Dcera byla expert, pak zkoušela klacek, i kamínky na pískovišti jsem zahlédla - stačilo pohrozit ORL a celkem rychle to pak dělat přestala.

Kamarádka byla s tic-tacem (bonbónem) a tam jí právě říkali, že hrách a čočku, která klíčí už tam měli taky....navíc jak to nabobtná tak je problém to dostat ven.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.