Viděla jsem to chvíli po tom, co to šlo do kin. Když to šlo v televizi, neměla jsem na to nervy. Lidice si pustím až po porodu.
Kdysi jsem náhodou zkoukla film, nějaký cizí, taky z doby 2. světové války. Bylo to z prostředí herců divadla, měli hrát pro Němce. Na konci filmu jedna z hereček (šlo o Židy) porodila schovaná pod pódiem. Nevím, jak se film jmenoval, ale dodnes si pamatuju jak ten Němec po zaslechnutí křiku toho narozeného prcka vyslal kulku do čela dalšího herce-Žida, který vylezl zpod pódia a hrál pláč malého dítěte, aby ho kryl...v tu chvíli jsem pozvracela koberec.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.